Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-06@01:21:47 GMT

هزینه ویزا و بیمه زائران اربعین چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۲۷۶۵

هزینه ویزا و بیمه زائران اربعین چقدر است؟

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، محسن نظافتی امروز در شبکه خبر درباره روند ثبت‌نام برای زائران اربعین حسینی(ع) و نحوه صدور ویزا اظهار کرد: ثبت‌نام در سامانه سماح به‌آدرس samah.haj.ir از تاریخ یکم شهریور ماه آغاز شده و علاقه‌مندان به سفر زیارتی عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی می‌توانند با مراجعه به این سامانه نام‌نویسی خود را قطعی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سامانه سماح از چهار سال گذشته برای ثبت‌نام زائران اربعین حسینی تدارک دیده شده که معنای نامگذاری آن نیز «سامانه مشتاقان اربعین حسینی» می‌شود؛ علاقه‌مندان به سفر عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی می‌توانند با مراجعه به این سایت و وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد مراحل نام‌نویسی خود را انجام دهند.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ویزاهای اربعین حسینی نیز از 20 شهریور ماه به‌صورت انفرادی، خانوادگی و گروهی صادر می‌شود، تصریح کرد: علاقه‌مندان به سفر زیارتی اربعین حسینی می‌توانند با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای اسامی همراهان، تاریخ خروج و ورود، انتخاب مرزها و خدمات بیمه‌ای را به‌طور کامل دریافت کنند.

نظافتی درباره نام‌نویسی به‌صورت انفرادی اظهار کرد: امسال نام‌نویسی از زائران اربعین حسینی به‌صورت انفرادی هم انجام خواهد گرفت و افراد ثبت‌نام کننده نیز به‌راحتی ویزای خود را دریافت می‌کنند البته ویزای گروهی نیز تا سقف پنج‌نفره در نظر گرفته شده که این برنامه نیز مورد استقبال قرار می‌گیرد.

وی با اعلام اینکه ثبت‌نام در سامانه «سماح» تا روزهای نزدیک به اربعین حسینی ادامه می‌یابد، گفت: از ابتدای نام‌نویسی در این سامانه تاکنون نزدیک به حدود 17 هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند و این روند در حال افزایش است.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز حدود یک میلیون و 300 هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند که این افراد ویزاهای مطمئن، بدون واسطه نامشروع و خدمات بیمه‌ای را دریافت داشتند.

نظافتی با بیان اینکه روند صدور ویزاهای اربعین حسینی از 20 شهریور ماه در چهار نقطه تهران، مشهد، اهواز و کرمانشاه انجام می‌گیرد، توضیح داد: طبق توافق طرفین میان ایران و عراق، روند صدور نام‌نویسی و صدور ویزاها تا چهار روز مانده به اربعین حسینی هم ادامه می‌یابد و از ابتدای مهر ماه هم 12 نقطه دیگر در کشور برای صدور ویزای اربعین حسینی اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: زائرانی که سامانه سماح را برای ثبت‌نام خود انتخاب کنند خدماتی اعم از ویزا، بیمه، درمان و زمان خروج و ورود را دریافت خواهند کرد و این روند باعث نظم‌بخشی بیشتر به اعزام‌های اربعین حسینی خواهد شد.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت درباره هزینه ویزای اربعین حسینی و نحوه دریافت مبالغ آن اظهار کرد: طبق توافق طرفین هزینه ویزای اربعین حسینی 40 دلار در نظر گرفته شده که این مبلغ به‌ریال از زائران دریافت می‌شود؛ مبلغ مورد نظر برای دریافت ویزا فقط به حساب اربعین حسینی واریز خواهد شد و هیچ کس نمی‌تواند دخالتی در دریافت پول از ثبت‌نام‌کنندگان داشته باشد.

نظافتی افزود: قیمت ویزای اربعین حسینی برمبنای همان 40 دلار خواهد بود که به‌همراه بیمه حدود 190 هزار تومان می‌شود و البته نوسانات قیمت ارز را نیز باید در این زمینه در نظر گرفت.

وی درباره بیمه زائران اربعین حسینی نیز گفت: تمامی کسانی که در سامانه سماح ثبت‌نام کنند مشمول بیمه درمانی و خدمات آن تا سقف 25 میلیون تومان خواهند شد که بیمه یکی از ضروریات محسوب می‌شود.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: قیمت بیمه زائران اربعین حسینی که در سایت سماح نیز آورده شده و جزو الزامات محسوب می‌شود 10 هزار تومان در نظر گرفته شده و امیدواریم زائران به این مهم توجه داشته باشند، چرا که سال گذشته در جریان برخی حوادث رانندگی و یا تروریستی 70 نفر دچار مشکلاتی شدند که 68 نفر از آنها بیمه نبودند.

نظافتی با تأکید بر دریافت ویزای اربعین حسینی گفت: ثبت‌نام در سامانه سماح و دریافت ویزای اربعین تا چند روز قبل از ایام اربعین حسینی انجام می‌گیرد اما بهتر است کسانی که قصد سفر به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی را دارند هرچه زودتر اقدامات لازم اعم از ثبت‌نام، دریافت ویزا و بیمه را انجام دهند.

وی توضیح داد: برخی از افراد ثبت‌نام‌کننده روند نام‌نویسی خود را در منزل و از طریق اینترنت انجام می‌دهند اما برخی افراد ثبت‌نام خود را در دفاتر پستی و یا زیارتی تکمیل خواهند کرد.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: ثبت‌نام‌کنندگان می‌توانند برای ارائه مدارک خود به یکی از دفاتر زیارتی مجاز و قابل اعتماد که لیست آنها در سامانه سماح نیز موجود است مراجعه کنند و آن دفاتر نیز وظیفه گرفتن ویزا را در اختیار دارند.

نظافتی افزود: حدود 2400 دفتر زیارتی در سراسر کشور وجود دارد که لیست آنها بعد از وارد شدن اطلاعات شناسایی فرد ثبت‌نام‌کننده در سامانه سماح در اختیار او قرار می‌گیرد و روند بسیار ساده‌ای برای علاقه‌مندان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در نقاطی که دفتر زیارتی وجود ندارد یا تعداد آنها کم است، دفاتر پست همانند دفاتر زیارتی مدارک آنها را دریافت خواهند کرد که روند این برنامه در روزهای آتی تشریح خواهد شد.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: ویزاهای اربعین حسینی تا سه روز مانده به اربعین حسینی صادر خواهد شد اما ثبت‌نام‌کنندگان به تاریخ‌های آخر توجه نکنند و هرچه زودتر مراحل نام‌نویسی و ثبت‌نام را انجام دهند.

نظافتی اضافه کرد: اعتبار ویزاهای اربعین حسینی سه‌ماهه خواهد بود و زائران نیز می‌توانند یک ماه در کشور عراق اقامت داشته باشند که البته زائران ما زودتر از موعد به کشور بازمی‌گردند.

وی تصریح کرد: کسانی که تمایل دارند در ایام اربعین حسینی به عتبات سفر کنند حتماً روند ثبت‌نام و دریافت ویزای اربعین را در روزهای خلوت‌تر انجام دهند و برنامه‌های خود را به روزهای آخر و نزدیک اربعین موکول نکنند.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت تأکید کرد: یکی از مهمترین الزامات در سفر اربعین حسینی دریافت ویزا و بیمه خواهد بود که امیدواریم تمامی زائران به این مهم توجه داشته باشند و آن را دریافت کنند.

تسنیم

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین