Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، حمید محمدی رییس سازمان حج و زیارت امروز در برنامه روی خط خبر شبکه خبر صداوسیما به آخرین برنامه ریزی‌های انجام شده در سازمان متبوعش برای ثبت نام و صدور ویزای اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: ثبت‌نام در سامانه سماح به آدرس samah.haj.ir از چهارم مهرماه آغاز شده و این روند در روز‌های گذشته شتاب بیشتری گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به کاهش هزینه ویزای اربعین اشاره کرد و گفت: بعد از دستور رییس جمهور مبنی بر کاهش نرخ ارز، هزینه ثبت نام ویزای اربعین حسینی (شامل هزینه ویزا، بیمه و خدمات درمانی) از ۳۸۶ هزار تومان به ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان کاهش پیدا کرد.

ما به التفاوت هزینه ویزای زائران عودت داده می‌شود

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه مبنای ویزای اربعین در حال حاضر ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان است، گفت: مابه التفاوت مبلغی که زائران قبل از کاهش اخیر پرداخته اند، تا ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان (قیمت تعیین شده نهایی) به زایران عودت داده می‌شود.

وی توضیح داد: بر اساس توافقی که با بانک ملی شده، مکانیزمی در حال طراحی است که زایران با ارایه شماره ملی به بانک ملی، مبلغ مابه التفاوت را دریافت کنند که البته این برنامه ریزی در روز‌های آتی انجام می‌پذیرد و شرایط آن را به صورت کامل اعلام خواهیم کرد.

شیوه نام‌نویسی در پیاده‌روی اربعین

رییس سازمان حج و زیارت از نام‌نویسی ۹۱۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح خبر داد و در ادامه به فرآیند ثبت‌نام در سامانه سماح اشاره کرد و افزود: به طور میانگین در سه روز اخیر روزانه ۱۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند که نشاندهنده شتاب گرفتن نام نویسی است.

محمدی همچنین درباره نحوه نام نویسی به صورت گروهی گفت: اگر افراد به صورت گروهی قصد رفتن به سفر اربعین را دارند، باید یک نفر اطلاعات سایر اعضا را در سامانه سماح وارد کند البته این امر به معنای داشتن ویزای گروهی نیست بلکه ویزای هر کسی به صورت انفرادی صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه هزینه ویزا به صورت الکترونیکی در سامانه سماح پرداخت می‌شود، گفت: پس از آن باید سرگروه، مدارک افراد شامل گذرنامه را به یکی از ۲ هزار و ۵۰۰ دفتر زیارتی حج و زیارت نزدیک محل اقامت تحویل دهد. در ادامه نیز دفاتر زیارتی، گذرنامه‌ها را تحویل شرکت‌های مرکزی و سپس تحویل دفاتر کنسولی دایم یا موقت می‌دهند و ویزا‌ها بعد از صدور به دفاتر زیارتی بازگشت داده شده و تحویل زایران می‌شود.

به گفته محمدی، روند صدور و تحویل ویزا بعد از ثبت نام اولیه در حدود ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان می‌برد و زایران حتما در این فرآیند از مجاری قانونی و سیستم سامانه سماح اقدام نمایند.
رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ۴ مرکز کنسولی دائم و ۱۹ مرکز کنسولی موقت مشغول صدور ویزای اربعین هستند، گفت: فعالیت دفاتر خدمات زیارتی سازمان حج و زیارت و دفاتر کنسولی دائم و موقت بدون وقفه ادامه دارد و امیدواریم زایران عزیز نیز روند نام نویسی را به روز‌های آخر موکول نکنند.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه افرادی که برای نام نویسی اولیه در سماح به اینترنت دسترسی ندارند می‌توانند مدارک خود را به دفاتر خدمات زیارتی سازمان حج و زیارت تحویل دهند، گفت: این دفاتر اطلاعات افراد را در سامانه سماح وارد می‌کنند و روند صدور ویزای زائران انجام خواهد شد؛ این دفاتر نیز در سراسر کشور و حتی شهر‌های کوچک نیز وجود دارد.

محمدی با اشاره به تدابیر ستاد اربعین برای حفظ منزلت زائران حسینی به منظور تأمین ارز رایج عراق، خاطر نشان کرد: زائران به ویژه برای نقل و انتقال باید ارز رایج عراق را همراه داشته باشند که در این رابطه با مساعدت بانک مرکزی و دست اندرکاران ستاد اربعین تمهیداتی اندیشیده شده تا ارز مسافرتی (به صورت دینار) به زایران داده شود؛ در رابطه با نحوه تحویل ارز مسافرتی و سایر برنامه ریزی‌های مرتبط نیز در جلسه امروز تصمیم گیری می‌شود.

استان‌های پیشرو در نام‌نویسی پیاده‌روی اربعین

وی به بیشترین آمار ثبت‌نام زائران استان‌ها در سامانه سماح اشاره کرد و گفت: تا این لحظه (ظهر امروز) استان‌های تهران با ۱۸۰ هزار نفر، اصفهان و خراسان رضوی هر کدام با ۸۰ هزار نفر، خوزستان با ۷۰ هزار نفر و فارس با ۵۵ هزار نفر بیشترین تعداد زائران اربعین را دارند که البته این آمار به طور حتم تغییراتی نیز خواهد داشت.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به وجود مشکل در استان فارس برای صدور ویزای زائران اربعین، خاطر نشان کرد: امسال تعداد متقاضیان سفر اربعین در استان فارس افزایش یافته است. دفتر موقت کنسولی که عراق فعال کرده است نتوانستند به روز ویزای زائران را صادر کنند، اما از شب گذشته با هماهنگی کاردار عراق و تیم کنسولی در شیراز این تأخیر جبران شده است و ویزای زائران به سرعت صادر می‌شود.

 توصیه‌هایی به زائران حسینی

محمدی توصیه‌هایی به زائران اربعین کرد و گفت: زائران اربعین باید توجه داشته باشند که برای نام‌نویسی اربعین به موقع اقدام کنند، مثلا اگر حتی ۱۰ روز آینده قرار است سفر خود را آغاز کند نباید نام‌نویسی و صدور ویزا را به لحظات پایانی موکول کنند.

وی با بیان اینکه تنها سامانه مورد تأیید ستاد اربعین سامانه سماح است، افزود: زائران برای نام‌نویسی فقط به سامانه سماح مراجعه کنند و مبلغ ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان را به صورت آنلاین پرداخت کرده و توجه داشته باشند که اگر مرکزی هزینه اضافه یا کمتر از این مقدار را درخواست کرد، به آن مرکز اعتماد نکنند. ضمن اینکه هر کس درخواست دریافت هزینه‌ها به صورت ارز را انجام داد، غیرقانونی است چراکه نرخ ویزا، بیمه و خدمات درمانی مشخص است.

رییس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: تنها کانال مورد اطمینان و قانونی برای صدور ویزای اربعین حسینی سامانه سماح و دفاتر خدمات زیارتی است بنابراین زایران به هیچ عنوان فریب افرادی که به دنبال سواستفاده از عشق و احساسات مردم هستند را نخورند.شط

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ مهدی کرباسیان گفت: بنا بر اعلام برخی مشاوران املاک با پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مواجه شده‌ایم. شایعه شده برخی فروشندگان آپارتمان از خریداران تقاضای دلار، ارز دیجیتال، طلا و غیره می‌کنند. به نظر من یکی از دلایل این موضوع ایجاد سامانه خودنویس است که باعث حذف واسطه شده است. به هر حال زمانی که واسطه، معامله را مدیریت می‌کند مبادلات مالی نیز مدیریت می‌شود اما وقتی خریدار و فروشنده از طریق سامانه خودنویس اقدام به معامله می‌کنند نظارتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید؛ قیمت رهن کامل در عبدل آباد سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی افزود: بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد اما مراجعات مقداری نسبت به فروردین بهتر شده است؛ مراجعاتی که منتج به معامله نمی‌شود و اغلب برای اطلاع از وضعیت اجاره صورت می‌گیرد. هر سال همین‌طور است، معمولا در اردیبهشت و خرداد که تغییرات اقتصادی خود را تا حدودی نشان می‌دهد متقاضیان برای پرس‌وجو می‌آیند. نقل و انتقالات بازار اجاره هم در اردیبهشت و خرداد افزایش می‌یابد.

کرباسیان بیان کرد: قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده اما به دلیل نبود مشتری، این نرخ‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است. یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به تاثیر سامانه خودنویس بر کم‌رونق شدن معاملات مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی دائما روی تبلیغات این سامانه مانور می‌دهند و به مردم می گویند بیایید قرارداد خود را مجانی ثبت کنید. در واقع رسما به حذف دفاتر مشاور املاک ورود کرده‌اند و اشتغال جامعه در حال سرکوب شدن است. در هر بازاری، اقتصاد را واسطه می‌چرخاند. جهش تولید نیاز به مشتری دارد. این مشتری از طریق واسطه‌ها می‌آید. موضوع واسطه برای بازار مسکن به عنوان یک بازار پیشرو در اقتصاد، اهمیت مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: با ایجاد سامانه خودنویس، اکثر مشاوران املاک به سمت ابطال جواز رفته‌اند. این مساله تبعات منفی برای بازار مسکن و اشتغال کشور دارد. با توجه به پیشران بودن بخش مسکن نیز تبعات منفی برای اقتصاد کلان خواهد داشت که در آینده خود را نشان می‌دهد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند دلالان ملک عامل گرانی مسکن هستند. سوال بنده این است آیا افزایش هزینه ساخت نیز به خاطر عملکرد مشاوران املاک است؟ حدود سه سال قبل هزینه ساخت هر متر مربع نهضت ملی مسکن را ۲.۵ میلیون تومان اعلام کردند. در حال حاضر به گفته مسئولان این رقم به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک تهران، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر دانست و گفت: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماههای پیش رو گفت: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229418 برچسب‌ها بازار مسکن

دیگر خبرها

  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین