Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ اکنون که برای سهولت بیشتر زائران هزینه ویزای اربعین طبق قرارداد دو کشور حذف شده است و برای اربعین نیز نیاز به دریافت ویزا نیست؛ بنابراین زائران باید بدانند که برای سفر به عتبات نیازمند گذرنامه‌ای هستند که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. درصورتی که اینگونه نباشد بهتر است هرچه زودتر برای دریافت گذرنامه خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر گذرنامه شما معتبر است می‌توانید با مراجعه به سامانه سماح samah.haj.ir برای تکمیل فرآیند ثبت نام خود اقدام کنند و باتوجه به اینکه برای اربعین ویزا و هزینه آن حذف شده است، علاقه‌ مندان تنها باید اطلاعات شخصی خود را وارد سامانه کنند یا می‌توانند برای ثبت نام به یکی از دفاتر زیارتی مجاز مراجعه کنند.

با توجه به اینکه باید امنیت و سلامت زائران در این سفر تامین شود باید تمامی زائران برای بحث بیمه و ارز خود در این سامانه ثبت نام کنند.

بعد از آنکه زائران درسامانه سماح مدارک خواسته شده و اطلاعات خود را در سایت قرار دادند نزدیکترین دفتر زیارتی مجاز به محل سکونت خود را در سایت انتخاب و به همراه گذرنامه معتبر و دو قطعه عکس ٤*٣ پشت زمینه سفید و ترجیحاً شبیه عکس گذرنامه باید به دفتر زیارتی انتخاب شده مراجعه کنند.

باتوجه به اینکه ثبت نام برای پیاده روی اربعین98 از اول شهریور ماه آغاز شده است طبق گفته مسئولان سازمان حج و زیارت و عتبات عالیات الزامی است تا ثبت نام زائران در سامانه سماح انجام شود.

شرایط ثبت نام ذکر شده در سایت سماح به شرح زیر است:

برای مراسم اربعین سال ۱۳۹۸ با توجه به توافق به عمل آمده بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق زایرین می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۸/۶/۱۹ (۱۰ محرم ۱۴۴۱) لغایت ۱۳۹۸/۸/۷ (۳۰ صفر ۱۴۴۱) بدون نیاز به اخذ روادید و به شرط ثبت نام در سامانه سماح همراه با گذرنامه معتبر جهت زیارت اربعین امام حسین (ع) وارد کشور عراق شوند.

لازم به تذکر است لغو روادید صرفاً برای بازه زمانی مذکور اجرایی می‌باشد و خارج از این محدوده زمانی زایرین موظف به اخذ روادید از طریق دفاتر زیارتی می‌باشند.

با توجه به مصوبه ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) جهت تشرف به زیارت اربعین ثبت نام در سامانه سماح الزامی می‌باشد و با توجه به اتصال سامانه سماح به سامانه نیروی انتظامی صرفاً به زایرینی که در این سامانه ثبت نام نموده باشند اجازه خروج داده خواهد شد.

در هنگام ثبت نام وارد نمودن اطلاعات موارد ستاره دار اجباری می‌باشند.

اطلاعات هویتی زایرین با استعلام از سازمان ثبت احوال، در سامانه سماح نمایش داده می‌شود لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات خود مشاهده می‌فرمایید لطفاً به اداره ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه فرمایید.

ثبت نام قطعی شما زایر گرامی منوط به پرداخت هزینه‌های مصوب در سامانه می‌باشد.

کلیه موارد لازم جهت اطلاع رسانی به شماره همراه ثبت شده در سامانه ارسال می‌گردد لذا در ثبت شماره تلفن همراه نهایت دقت را به عمل آورید.

شماره گذرنامه را با حرف لاتین ابتدایی آن ثبت نمایید.

در صورت انصراف، هزینه ثبت نام پس از کسر خسارت مربوطه صرفاً به فرد منصرف و از طریق تمامی شعب بانک ملی مسترد خواهد شد.

امکان انصراف تا ۲ روز قبل از تاریخ اعزام امکان پذیر می‌باشد و پس از آن سامانه اجازه انصراف نخواهد داد.

ثبت نام در سامانه سماح و پرداخت هزینه‌های مصوب به منزله قرار گرفتن تحت پوشش خدمات بیمه‌ای و درمانی در داخل خاک عراق خواهد بود، زایرین گرامی حتماً پس از ثبت نام رسید ثبت نام را از سامانه سماح دریافت نمایند و شرایط و تعهدات بیمه را مطالعه نمایند.

مراحل تصویری ثبت نام در سامانه سماح

از اول شهریور ماه ثبت نام پیاده روی اربعین ۹۸ آغاز و همانظور که قبلا گفته شده است؛ تمامی زائران شرکت کننده در این مراسم به دلیل پوشش خدمات درمانی و بیمه باید در سامانه سماح ثبت نام کنند.

زائران پس از ثبت نام می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۸/۶/۱۹ (۱۰ محرم ۱۴۴۱) لغایت ۱۳۹۸/۸/۷ (۳۰ صفر ۱۴۴۱) جهت زیارت اربعین امام حسین (ع) وارد کشور عراق شوند.

با توجه به اینکه در اربعین امسال برای خروج زائران از مرز نیازی به صدور ویزا نیست و فقط باید اطلاعات در سامانه سماح ثبت شوند، در این مطلب مراحل ثبت نام در سامانه سماح ارائه می‌شود. لازم است بدانید که قبل از ثبت نام در سامانه سماح باید از اعتبار گذرنامه خود اطمینان داشته باشید، اگر گذرنامه شما فاقد اعتبار حداقل ۶ ماه است باید برای تمدید آن هرچه سریع‌تر اقدام کنید.

پس از ورود به سایت و خواندن شرایط ثبت نام کد خواسته شده را وارد کنید، سپس شماره موبایل خود را در قسمت زیر وارد کنید.

از اول شهریور ماه ثبت نام  پیاده روی اربعین ۹۸ آغاز  و همانظور که قبلا گفته شده است؛ تمامی زائران شرکت کننده در این مراسم به دلیل پوشش خدمات درمانی و بیمه باید در سامانه سماح ثبت نام کنند.

زائران پس از ثبت نام می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۸/۶/۱۹ (۱۰ محرم ۱۴۴۱) لغایت ۱۳۹۸/۸/۷ (۳۰ صفر ۱۴۴۱) جهت زیارت اربعین امام حسین (ع) وارد کشور عراق شوند.

با توجه به اینکه در اربعین امسال برای خروج زائران از مرز نیازی به صدور ویزا نیست و فقط باید اطلاعات در سامانه سماح ثبت شوند، در این مطلب مراحل ثبت نام در سامانه سماح  ارائه می‌شود.

لازم است بدانید که قبل از ثبت نام در سامانه سماح باید از اعتبار گذرنامه خود اطمینان داشته باشید، اگر گذرنامه شما فاقد اعتبار حداقل 6 ماه است باید برای تمدید آن هرچه سریع تر اقدام کنید.

پس از ورود به سایت و خواندن شرایط ثبت نام کد خواسته شده را وارد کنید، سپس شماره موبایل خود را در قسمت زیر وارد کنید.

پس از وارد کردن شماره موبایل خود کدی برای شما ارسال می شود که باید آن را در قسمت خواسته وارد کنید و بعد ادامه را بزنید.

سپس اطلاعات فردی خود را که در فرم زیر خواسته شده است با دقت کامل کنید سپس ثبت اطلاعات را بزنید.

تمامی اطلاعات هویتی شما با استعلام از سازمان ثبت احوال، در سامانه سماح نمایش داده می شود لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات خود هست باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید.

بعد از آن صفحه برای شما باز می شود که باید در آن اطلاعاتی تکمیلی چون تاریخ اعزام و تاریخ بازگشت و مرز خروج خود(زمینی یا هوایی) و اطلاعات تردد یعنی وسیله نقلیه ای که با آن قصد سفر را دارید انتخاب کنید.

پس از ثبت اطلاعات بالا تائید اطلاعات شما می آید و در همان مرحله باید هزینه خدمات درمانی خود را به تعداد افرادی که اطلاعاتشان را وارد کردید، پرداخت کنید.

 ثبت نام در سامانه سماح رایگان است و هزینه هایی که دریافت می شود صرفاً جهت خدمات درمانی و بیمه ای است که مجموعاً 220,000 ریال است همچنین چنانچه زایرین جهت ثبت نام به دفاتر زیارتی مراجعه نمایند مبلغ 30,000 ریال به عنوان حق الزحمه بابت ثبت نام و ارایه رسید چاپی بر هزینه خدمات درمانی و بیمه ای اضافه و در مجموع مبلغ 250,000 ریال اخذ خواهد شد.

بعد از آنکه پرداخت اینترنتی خود را انجام دادید و مرحله تکمیل فرایند را زدید، ثبت نام شما با موفقیت انجام خواهد شد و تمامی اطلاعات بار دیگر در مرحله پایانی مشابه عکس زیر برای شما به نمایش گذاشته می شود و  می توانید ثبت اطلاعات تکمیلی را زده و کارت زائر خود را ذخیره یا ذخیره کنید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیاده روی جمهوری اسلامی ایران خاک شماره تلفن عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد

آخرین آمار رسمی در مورد خانه‌های خالی مربوط به سر شماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ است که بر اساس این بررسی ۲.۵ میلیون خانه خالی شناسایی شده است.

خانه‌های خالی که شاخص آن در کشور ما  از دنیا بیشتر است و در این راستا نوروزی مدیر کل دفتر اقتصاد و مسکن وزارت و راه و شهرسازی در آبان سال گذشته گفته بود: شاخص خانه خالی در همه کشور‌های دنیا ۵ درصد است، این رقم برای ایران حدود ۱۰ درصد یعنی ۵ درصد بیشتر از میانگین دنیا و معادل حدود ۱.۲ میلیون خانه خالی است.

از سوی دیگر طبق گزارشات مرکز پژوهش‌های مجلس احتکار مسکن باعث سرمایه‌ای شدن خانه‌ها و رشد قیمت اجاره شده است؛ برای همین هم مجلس جهت شناسایی خانه‌های خالی مصوب کرد مردم اطلاعات خانه‌های خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند تا این سامانه مرجع اطلاعاتی سکونت افراد شود و در نهایت سامانه املاک و اسکان از فروردین سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد.

در ادامه هم اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرده بود: شناسایی خانه‌های خالی از طریق ثبت نام در سامانه املاک و اسکان، نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن دارد و باعث می‌شود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه مسکن به ویژه بازار اجاره کنترل شود.

او ادامه داد: دولت باید با همکاری تمامی دستگاه‌ها هرچه سریع‌تر این موضوع را پیگیری و دنبال کند تا از این طریق بتوانیم سوداگران و دلالان را حذف کنیم و از سوی دیگر عرضه این واحد‌ها به بازار مسکن، می‌تواند بخش زیادی از مشکلات مسکن را در کشور برطرف کند.

در نهایت دولت هم حمایت خود از این مصوبه را اعلام کرد و و بر این اساس تیر ۱۴۰۱ معاون اول رئیس جمهور در نامه‌ای به دستگاه‌ها ابلاغ کرد ارائه خدمات به افراد بدون کد یکتا سامانه املاک و اسکان ممنوع است.


بر اساس قانون ۱۵ دستگاه باید به سامانه املاک و اسکان متصل شوند که به جزء سازمان آموزش و پروش به تازگی بانک مرکزی هم خبر از اقدامات خود برای پیوستن شبکه بانکی به این سامانه داده است و در این راستا آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

در همین راستا مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی هم به رسانه ملی گفت: بزودی برای ثبت کارت‌های بانکی در شاپرک نیز هشداری مبنی بر لزوم ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان ارائه می‌شود.

۱۷ دی ماه سال گذشته بود که هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: مطالعات طرح جامع در خصوص مسکن انجام شده است که طبق ارزیابی‌های صورت گرفته ۶ میلیون خانواده مستاجر در کشور داریم و تا ۱۰ سال آینده ۱۲ میلیون زوج جوان در کشور وجود دارد که نیازمند مسکن هستند و ممکن است همین امر تعداد مستاجران در کشور را هم افزایش دهد.

 به گفته مسئولان، شناسایی خانه‌های خالی با کمک دستگاه‌ها اقدامی است که می‌تواند در مدیریت بازار اجاره مسکن موثر واقع شود بنابر این باید تمام دستگاه‌ها در این مسیر گام بردارند و در نهایت باید منتظر ماند و دید اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان به‌عنوان یکی از دستگاه‌هایی که قانون آن را موظف کرده به سامانه متصل شود سرانجام عملیاتی خواهد شد؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد